Gewoon een goed gesprek!

Mijn beide programma’s zijn voornamelijk  afgestemd op werknemers en ondernemers. Stress en burn-out klachten zijn vaak het gevolg van heftige gebeurtenissen. Denk hierbij aan verlies van een dierbare en de rouw die daarop volgt, of aan verlies in relatie of in gezondheid. Echter, er hoeft niet altijd een verlies aan ten grondslag te liggen. Soms is het gewoon fijn om onder het genot van een wandeling, een kop koffie of thee, ruimte te geven aan jouw interne mens. Jouw emoties of gevoelens te uiten, letterlijk ruimte te creëren. 

We hebben allemaal wel ‘ns momenten waarop we onze kompas kwijt zijn en niet weten hoe we verder moeten. Dan is Gewoon een goed gesprek een hele fijne manier om te uiten en ruimte te krijgen. Dit kan leiden tot een handreiking of oplossing, maar is vooral ook prettig om het hoofd te legen en het piekeren te stoppen.  

Mijn ervaring leeft dat een periodiek gesprek heel functioneel is en dat cliënten daar opgelucht en ‘lichter’ uit komen. Graag gun ik jou Gewoon een goed gesprek!

€90,- incl. 21% btw

Contact

Paul van Wingerden
Stress & burn-out begeleiding

E: paul@paulvanwingerden.nl
T: 06-52432467

Praktische informatie

KvK: 54866901

Santpoort-Noord

Copyright door Paul van Wingerden 2021