Jouw uitdaging is om goed voor jezelf te gaan zorgen!

En daar is het nooit te laat voor. Wacht niet langer en ga voor de beste versie van jezelf!

Graag bied ik jou mijn dienstverlening en levenservaring  aan vanuit een grondhouding die gebaseerd is op vertrouwen en respect. In een vrijblijvend kennismakingsgesprek is er vooral ruimte voor jou en jouw verhaal. Vervolgens stemmen we af wat jouw hulpvraag en/of behoefte is en hoe ik je daarbij kan helpen. Dit wordt vastgelegd in een ‘intakeverslag’. Daarnaast is het van belang dat we een goede ‘click’ hebben, dat is onontbeerlijk  voor het vertrouwenstraject waar we ingaan.

Na onze kennismaking bespreken we jouw plan van aanpak. Hierin staat jouw doel centraal en spreken we af hoe onze samenwerking eruit ziet. De sessies vinden in de regel plaats in de natuur. We combineren gesprekken met beweging en ontspanningsoefeningen, waarbij een goede ademhaling centraal staat. De focus ligt hierbij op fysiek en mentaal herstel, ik geloof in een holistische werkwijze.

Tarieven en communicatie:  het intakeverslag en  het plan van aanpak stuur ik je toe. We bespreken samen welk programma jou het beste past. Na akkoord maak ik een offerte die ik naar jouw werkgever of uitkeringsinstelling stuur. Ik bied werknemers en ondernemers ondersteuning v.w.b. communicatie en financiën richting werkgever, arbodienst, uitkeringsinstelling of verzekeraar.

Preventief en curatief programma

Herken jij je in onderstaande:

Veranderen kan heel moeilijk zijn, vooral als iets in jouzelf dat bewust of onbewust tegenhoudt. Toch kun ook jij de beste versie van jezelf worden. Wat is voor jouw belangrijk, wat zijn jouw kernwaarden en leef je daar voldoende naar? Allemaal vragen waar je stil bij kunt staan en die jouw geluk grotendeels bepalen. Juist dit houdt voor jezelf zorgen in.

Hoe fijn zou het zijn als...

Hoe fijn zou het zijn om weer energie te hebben en weer te kunnen ontspannen. Om weer het gevoel te hebben dat je zelf aan het stuur zit en jouw koers uit te stippelen. Om op basis van jouw wensen en behoeften te leven. Om weer plezier te hebben in jouw werk, mogelijk in een andere functie of bij een andere werkgever. Om weer positief te kunnen kijken naar het leven en daar invulling aan te geven. En misschien wel het belangrijkste…om te leren jouw grenzen aan te geven.

"Als je blijft doen wat je altijd gedaan hebt, blijf je krijgen wat je altijd gekregen hebt."

– Albert Einstein

Na dit traject:

Zo ziet het preventieve programma eruit:

Een preventief programma bied ik aan bij mensen die last hebben van stress en spanning maar die nog niet burn-out zijn. Slecht slapen en piekeren zijn daarbij veel voorkomende verschijnselen. Preventief een aantal gewoontes in je leven toepassen die stress reducerend zijn, zetten je vaak op het goede spoor. Beter voor jezelf zorgen staat daarbij centraal.

Intakegesprek

Intakegesprek van circa één uur.

8-tal sessies

Wekelijkse sessies van 75 minuten.

Huiswerk opdrachten

Tijdens het programma krijg je praktische opdrachten mee die we iedere week zullen evalueren.  

Contact met diverse disciplines

Ik zorg voor communicatie met werknemer, werkgever, casemanager en/of arbodienst. Ik lever een gespecificeerde offerte aan, alsmede een intakeverslag en een plan van aanpak.

€1245,- excl. 21% btw

*Betalen in termijnen is mogelijk*

Zo ziet het curatieve programma eruit:

Heb jij het gevoel dat jij je grenzen sterk hebt overschreden en burn-out bent geraakt? Slaap je slecht, pieker je veel en ben je sterk emotioneel en oververmoeid en heb je last angst- en paniek klachten? Kortom: je weet feitelijk niet meer hoe je verder moet en voelt je minimaal neerslachtig maar vaak zelfs depressief? Dan is dit programma voor jou. Tijdens het curatieve programma werk je aan fysiek en mentaal herstel.

 

Intakegesprek

Intakegesprek van circa één uur.

16-tal sessies

Wekelijkse sessies van 75 minuten. 

Huiswerk opdrachten

Tijdens het programma krijg je praktische opdrachten mee die we iedere week zullen evalueren.  

Contact met diverse disciplines

Ik zorg voor communicatie met werknemer, werkgever, casemanager en/of arbodienst. Ik lever een gespecificeerde offerte aan, alsmede een intakeverslag en een plan van aanpak.

€2495,- excl. 21% btw

*Betalen in termijnen is mogelijk*

Wil je meer informatie? Vraag hier de brochure voor werknemers aan!

Contact

Paul van Wingerden
Stress & burn-out begeleiding

E: paul@paulvanwingerden.nl
T: 06-52432467

Praktische informatie

KvK: 54866901

Santpoort-Noord

Copyright door Paul van Wingerden 2021