Kompassessie

Waarom? Omdat iedereen vroeg of laat te maken krijgt met verlies. Of het nu over gezondheid, relatie, werk, overlijden/rouw of burn-out gaat, we dienen ons hiertoe te leren verhouden. De draad van het leven weer oppakken gaat niet vanzelf, hoe doe je dat nu eigenlijk? Daar ligt voor ons allemaal een flinke uitdaging:

Het verlies te omarmen en te integreren in ons leven.

We hebben allemaal wel ‘ns momenten waarop we ons kompas kwijt zijn en niet weten hoe we verder moeten. Een Kompassessie is dan een fijn moment om te uiten en ruimte te krijgen. Een luisterend oor, laagdrempelig, veilig en zonder oordeel. Mag ik je uitnodigen om tijdens een wandeling, of onder het genot een kop koffie of thee, ruimte te geven aan jouw interne mens? Graag reik ik jou mijn levenservaring en expertise aan, ik kijk naar je uit.

De investering voor een kompassessie van 1,5 uur bedraagt € 160,00 excl. BTW. Smaakt het naar meer? Denk je dat wij jou kunnen begeleiden op jouw weg naar jouw kern, naar jouw bron van levensenergie? Koop dan een strippenkaart voor 5 kompassessies. Deze investering is € 795 excl. BTW. Met een strippenkaart bepaal jij het moment wanneer jij begeleiding nodig acht. Je investeert (of misschien wel jouw werkgever?) in jouw persoonlijke ontwikkeling. In deze vorm heb je de mogelijkheid 24/7 contact te leggen via whatsapp, inclusief antwoordgarantie binnen 12 uur. In onze begeleidingen letten we vooral op wat daadwerkelijk nodig is om je gericht verder te laten gaan op jouw eigen weg.

Contact

Paul van Wingerden
Gesprekspartner bij leven met verlies

paul@paulvanwingerden.nl

06-52432467

Praktische informatie

KvK: 54866901
BTW: NL003778401B45

Santpoort-Noord

Copyright door Paul van Wingerden 2023