Herken jij dit bij jezelf?

Dan ben je mogelijk op weg naar een burn-out, of ben je het al.

Helaas gaat een burn-out niet vanzelf over, daarvoor heb je waarschijnlijk te lang jouw grenzen overschreden. Vaak komt men erachter als het kwaad al is geschied. Te lang jezelf genegeerd of belangrijke beslissingen uitgesteld. Niet om hulp gevraagd, door een drempel die voor jou te hoog is om dit aan te geven bij jouw werkgever of jouw naasten.

Hoe lang een burn-out duurt is per mens verschillend. De gemiddelde hersteltijd ligt tussen de 3 maanden en 1 volledig jaar. Ikzelf heb het ervaren als een zwart gat in mijn leven, waarbij ik me machteloos en hulpeloos voelde. Maar…je hoeft het niet alleen te doen, ik heb ruime ervaring met het begeleiden van mensen die hierdoor getroffen zijn.

In een kennismakingsgesprek is er vooral ruimte voor jou en jouw verhaal.

In het vervolg daarop bespreken we het plan van aanpak, hierin staat jouw doel centraal en spreken we af hoe onze samenwerking eruit ziet. De sessies vinden in de regel plaats in de natuur. We combineren gesprekken met beweging en ontspanningsoefeningen, waarbij een goede ademhaling centraal staat. De focus ligt hierbij op fysiek, mentaal en emotioneel herstel, ik geloof in een holistische werkwijze.

Veranderen kan heel moeilijk zijn, vooral als iets in jouzelf dat bewust of onbewust tegenhoudt. Wie ben jij? Wat is voor jou belangrijk? Wat zijn jouw kernwaarden en leef je daar voldoende naar? Allemaal vragen waar we bij stil staan en die onderdeel zijn van jouw herstel. Goed voor jezelf zorgen is namelijk de grootste uitdaging…

Hoe fijn zou het zijn...

Belangrijk om te weten:

Ervaar jij op dit moment burn-out en/of structurele vermoeidheidsklachten? Dan verzoek ik je contact met me op te nemen voor het maken van een afspraak. Ik kijk naar je uit.

Contact

Paul van Wingerden
Gesprekspartner bij leven met verlies

paul@paulvanwingerden.nl

06-52432467

Praktische informatie

KvK: 54866901
BTW: NL003778401B45

Santpoort-Noord

Copyright door Paul van Wingerden 2023