Over mij

Ik ben Paul van Wingerden en begeleid mensen die vastlopen in relatie, werk of gezondheid. Mensen die koers willen zetten, maar geen kompas meer hebben. Mensen die dreigen overvallen te worden door stress en burn-out of die het al zijn. Op 37 jarige leeftijd liep ik vast in mijn leven als gevolg van verschillende heftige gebeurtenissen. Officieel was de diagnose: burn-out. Het was het zwartste gat waar ik ooit in terecht ben gekomen, omdat alle levenslust en zelfregie was verdwenen.

Vele therapieën, cursussen en zelfstudies later...

Na verschillende vormen van therapie, cursussen en zelfstudie, ontstond er persoonlijke groei en herstel. Uiteindelijk heeft me dit een jaar gekost. Achteraf ben ik dankbaar voor deze periode, ik ben veel inzichten rijker geworden. Inzicht in mijzelf, mijn kernwaarden en drijfveren. 

Van daaruit is de behoefte ontstaan om mensen persoonlijk bij te staan. Hier zit voor mij zingeving en bevrediging in. Vanuit betrokkenheid en gelijkheid naast hen staan en  geleidelijk stimuleren zelf beslissingen te nemen in hun ontwikkeling en groei, is iedere keer opnieuw een uitdaging. Hier ligt mijn kracht, vanuit kennis en levenservaring  anderen het beste aanreiken. Noem het coaching, begeleiding, gesprekspartner.  Het is hoe dan ook thuiskomen voor mij…

Mijn missie: “Vanuit gezondheid, liefde en levenservaring mensen inspireren en stimuleren in persoonlijke groei en ontwikkeling”.

"Wanneer we niet langer de situatie kunnen veranderen,
worden we uitgedaagd onszelf te veranderen."

– Viktor Frankl

Neem contact op

Wil je meer weten? Vul dan onderstaande formulier in, dan neem ik contact met je op.

Contact

Paul van Wingerden
Stress & burn-out begeleiding

E: paul@paulvanwingerden.nl
T: 06-52432467

Praktische informatie

KvK: 54866901

Santpoort-Noord

Copyright door Paul van Wingerden 2021